I søndags var jeg hos Destinee i Herlev for at få en karmiskhealing.
Den oplevelse var MAGISK!!

Jeg blev godt og varmt modtaget af Destinee det var dejligt for jeg var ret nervøs for hvad det var jeg skulle, det var min yogainstruktør Lene Veronica, som havde anbefalet mig at få et karmisk healingsforløb hos Destinee

Sidste år begyndte jeg for første gang at interessere mig lidt for tidligere liv, jeg har altid troet på tidligere liv og fremtidige liv, som vi siger i kirken (et liv efter døden).
Det er på ingen måde “hokus pokus snak” for mig, det giver så meget mening i min verden.
Flere mennesker kan jo faktisk også huske deres tidligere liv.

Der er mere imellem himmel og jord.

Vi startede med en snak omkring hvad en karmiskhealing er, og kort fortalt er det en healing af dit/dine tidligere liv, for alle de oplevelser vi har haft i tidligere liv er noget som påvirker os i vores nuværende liv.
Har du fx. blokeringer på penge flow, kærligheden eller føler du dig ensom?
Så kan det være oplevelser igennem dine tidligere liv, som blokere for penge flow, den store kærlighed eller at føle dig som en del af noget større og derved ikke føle dig ensom. 

Her kan Destinee hjælpe dig, ved at give dig en karmiskhealing og krystalhealing, det kan VARMT anbefales! Healingen er kraftig det vil sige, at den kan mærkes efterfølgende jeg fik en del hovedpine til trods for jeg havde drukket MEGET vand!
Men jeg har haft en skøn ro i min krop siden søndag, og det var netop en ro og guddommelig kærlighed,
som jeg fik ind i min krop via healingen (min sjælsessens).

Jeg skal afsted igen på lørdag og jeg glæder mig virkelig denne gang, for nu ved jeg hvad det er jeg går indtil. Dagen efter min karmiskehealing hos Destinee talte jeg med en dygtig Clairvoyant, som fortalte mig at jeg har været søster og kæreste med min allerbedste ven og Twinflame igennem 14 år i tidligere liv.
Det var meget rørende for mig at få at vide, jeg vidste godt at vi har kendt hinanden igennem flere tidligere liv, men ikke at vi har haft de relationer med hinanden og faktisk under min karmiskehealing fortalte Destinee at han havde kommet og “banket på” imens hun var igang med at behandle mig <3 

Jeg er så heldig at Destinee kommer personligt til vores Yoga/Mindfulness Juleevent,
hvor hun giver en personlig (mini krystal session), til alle som er med den dag. 
Der er et begrænset antal pladser og du køber din plads for (kun 200 kr.) HER       

                

Dette indlæg er sponsoreret af Destinee.dk

 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.