I fredags havde jeg en fantastisk skype session med dejligste Lorena som arbejder med astrologi.
Seriøst tiden fløj afsted og vi grinede rigtig meget, hvilket jeg synes er vigtigt når man vælger sin behandler eller hjælper, som jeg kalder det. Der skal være den helt rette kemi, hvor der ikke er langt fra smil bag skærmen <3 

Jeg har I længere tid fulgt Lorena’s spændende univers på facebook, og da jeg aldrig har dykket særligt meget ned i astrologien’s verden, andet end at jeg ved jeg er Skorpion i mit stjernetegn (elsker det), og at jeg 2 gange har prøvet at modtage et laaaaaangt horoskop med posten. Så var jeg derfor ekstra spændt og havde MANGE sommerfugle i maven, da Lorena sagde ja til at indgå et samarbejde, hvor jeg ville få en karakterlæsning og det er jeg dybt taknemmelig over at jeg fik!! 

Det var simpelthen spændende og pludselig forstod jeg mig selv på et langt dybere plan.
Jeg vidste f.eks. ikke at jeg er Krebs i ascendant og det giver rigtig meget mening for mig, da jeg altid taler ud fra følelser eller ret ofte ihvertfald, hvilket ligger til det at være Krebs, derudover har jeg også Skytte i mig som er ild tegn og det giver mening i forhold til min passion, mit drive og mine nogen gange store armbevægelser… Jeg føler mig ofte lidt splittet og det er jo til at forstå nu, hvor jeg ved, at jeg både indeholder vandtegn og ildtegn, der er nemlig os noget vandmand i mig som godt kan lide at inspirere andre til at gøre tingene for mig, altså de ting som jeg ikke føler mig næret af og det er jo bla. rengøring som min skønne bekendte fra min barndomsby Gilleleje gør for mig ;)

Lige præcis det med at have en til at gøre rent for mig, har jeg haft meget svært ved at eje, men det sagde Lorena “Det skal du bare gøre Sofi, ej det for guds skyld, så bliver det meget nemmere at være dig, for det er sådan du også er!”. Så min pointe her er at jeg er splittet indeni, fordi at ild og vand ikke går godt sammen, men nu hvor jeg kender mine styrker fra mystikken, det dybe osv. med min Skorpion lagt sammen med alle de andre styrker fra de andre tegn, jamen så er det hele slet ikke så slemt, for her står en samlet Sofi og nu ved jeg hvordan og hvorfor jeg navigere som jeg gør.

Kan VARMT anbefale skønneste Lorena og du kan lige nu benytte dig af hendes fantastiske Stjernetilbud hvor du får en karakterlæsning via skype for (kun) 450 kr. for ca. 30-45. min. 

Skriv til hende HER

Lorena holder en Workshop den 17. november om samme emne/ Karakterlæsning, læs mere HER

Dagen efter min session med Lorena lancerede jeg min første uddannelse, som har været undervejs i 1 år, hun gav mig det sidste kærlige skub der skulle til, at jeg turde sende den ud i verden. Der er stadig ledige pladser, men skynd dig da der er et begrænset antal pladser.

Læs mere om min uddannelse Be your own STAR  

Dette blogindlæg er sponsoreret af Lorenas.dk

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.