I dag går jeg med armene op over hovedet af stolthed, over hvor langt Shine like a STAR Webshop er kommet på under 1 års levetid!!

Dagen i går gik blandt andet med at glæde sig til aftenens udsendelse af programmet “Mig og Min Mor”, det var nemlig det afsnit hvor vi fik lov til at se Irina Babenko’s fødsel. Irina var med til min Shine like a STAR åbningsreception sidste år, inde på Hotel Guldsmeden i hjertet af København. Jeg har fulgt Irina under hele hendes graviditet via hendes blog, og derfor var jeg spændt på gårsdagens afsnit af “Mig og Min Mor”. 

Sofie Chloé med partnere og Irina

Det var fantastisk at se Irina blive mor, og for første gang nogensinde turde jeg se en fødsel på tv, normalt ville jeg skynde mig at skifte kanal, men her blev jeg hængende. Udover Irina’s fødsel fik jeg mig en glædelig overraskelse da jeg så, at skønne Jessica sammen med hendes Mor Jette, havde mine STAR øreringe på under hele programmet, øreringe som jeg har været med til at designe og ligge navn til, STAR øreringene var et kæmpe hit op til jul sidste år :)

Shine like a STAR juleevent

Så i går aftes imens jeg sad der i min sofa, kunne jeg mærke en stolthed og en glæde, plus et wake-up call, det gik nemlig lige pludselig op for mig, at min webshop er ret cool!!

Min ambition om en webshop, der er mere end blot en webshop, men er et univers vi kvinder gerne vil være en del af og hvor vi føler os forkælet på en lækker måde, med helt unikke produkter som ikke findes andre steder. Det er lykkes mig på 1 år. 

Tusind tak til alle jer derude <3

I dag har jeg lagt et billede op på de sociale medier, hvor jeg viser hvor tæt jeg er på at være tilbage i min gamle krop igen :) Jeg har sagt det mange gange, og siger det gerne igen og igen, mit vægttab skyldes fornuftig kost, og MK olie blandet med Aronia juice i et morgen shot hver dag (2 spsk juice i et glas plus 2 spsk MK olie oven i). MK olie øger din forbrænding og mindsker trangen til søde sager.

Nyd dagen der byder på solskin og en weekenden nærmer sig.

LOVE
Sofie Chloé 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.