Laks på den lækre måde!!

 

Herhjemme køber vi ALTID frisk fisk fra fiskehandleren! Det smager bedre, og ikke for meget af fisk  ;-)

Nu får du opskriften på verdens bedste laks (laks med hyldeblomst og chiafrø):

  • Frisk laks fra fiskehandleren
  • Margarine
  • Hyldeblomstsaft
  • Citronsaft
  • Chiafrø
  • Hakket mandler
  • Salt og peber
  • Hindbær

Start med at skær skindet af laksen, eller få fiskehandleren til det, kom lidt margarine i et ildfast fad og put de friske lakse stykker i, hæld så den koncenteret hyldeblomst saft, samt lidt citronsaft henover laksen (kun så der ligger et lille lag i bunden af fadet), kom de hakkede mandler ovenpå laksen, drys godt med chiafrø, og slut af med salt og peber.

Ind i ovnen i 30. min ved 200 grader. Server med friske hindbær på toppen :-D

Du kan vælge mange forskellige slags tilbehør, men det smager fantastisk med grov båndpasta og honning ristet rosenkål.
En klassisk broccolisalat, eller salat med avokado er også rigtig lækkert til.

Bon appétit!

Sofie2

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.