Jeg bryder mig virkelig ikke om syrlig koldskål og det er dem man køber i supermarkedet ofte!! Derfor kastede jeg mig ud i idag at lave min egen koldskål og jeg er som ny forelsket for hver ske der kommer i min mund ;-) Mums hvor er den lækker!!
Her får du opskriften:
- 2 liter kernemælk
- 2 dl fløde (tager den meget syrlige smag)
- Lidt revet citron skal fra en økologisk citron (så den ikke er sprøjtet)
- Brug saften fra citronen
- 1 vaniljestang (skrab kornene ud)
- 200 gram sukker
- 2 bægere pasteuriseret æggeblommer
Pisk det hele godt sammen og sæt den på køl minimun 1 time.
Rist havregryn med sukker på panden i ca. 5 min.
Server med friske halve jordbær og de ristede havregryn på toppen.
Velkommen til himlen, dansk sommer og tilbage til gamle dage hvor maden smagte af kærlighed :-D