Shine like a STAR Webshop har fået en nyhed:

Smukke makeup punge fra Lace by Stasia, de fås i mange flotte farver, men du skal være hurtig da hver farve kun fås i et begrænset antal.

Mb2

Jeg fik en glædelig overraskelse igår, skønheds redaktøren fra modemagasinet IN ringede til mig, og sagde at hun gerne ville skrive lidt om de smukke makeup punge samt henvise til min webshop. Det var en fantastisk nyhed!!! Lige siden jeg startede op med Shine like a STAR i starten af 2013 har jeg drømt om den dag, jeg ville blive kontaktet af et modeblad, som gerne ville bruge mig i forbindelse med en anbefalelse af et produkt eller en artikel om mig og mit projekt.

Læs artiklen her

Det skete så igår, jeg er meget glad og stolt for det viser mig at hårdt arbejde virkelig kan betale sig, skal bare væbne mig med tålmodighed så vil ting ske på helt magisk vis. Der er en mening med alting og ting sker når det er meningen de skal ske.

For at komme tilbage til de fine makeup punge som er designet af den dygtige danske designer Stasia, så fås de lige nu i 13 forskellige farver i shoppen, de koster 300,- pr. stk.

10561560_314393338729456_422673382564634402_n

Fri fragt og hurtig levering. 

I skal være hurtige, hvis I skal have fingre i jeres yndlings farve, de er nemlig meget populære allerede!!

Kærlig hilsen
Shine like a STAR Webshop
Ærlighed, kærlighed og nærhed 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.