Det er meget længe siden jeg har skrevet et blogindlæg, jeg tror faktisk det er 1 års tid siden hvis ikke endnu længere tid.

Jeg har ikke glemt min personlige blog, som startede hele mit Shine like a STAR Univers for 5-6 år siden, men der har været mange andre ting som har haft mit fokus, bla. min Be your own STAR uddannelse, min nye Selvkærlige Manifestations Cirkel (starter op den 16. marts og her er stadig et par ledige pladser), Frekvens Healer uddannelsen som jeg selv er startet på i januar måned. Men mærker at jeg igen har tid og lyst til at dele personlige indlæg her på min blog, så for at starte et godt sted vil jeg gerne sige tak for dig, som følger med her på bloggen, i min dagligdag, min business, op og nedture – Et kæmpe TAK fra hjertet!

De sidste par år har jeg haft fokus på at leve mit liv med endnu mere selvkærlighed, hvilket er lykkes rigtig godt. Der sker store forandringer hele tiden, både i forhold til min fysiske krop, min glæde, energi og overskud. Jeg deler nogle billeder i dette indlæg, de viser alt hvad der er sket de seneste par år med mit ydre, jeg har fået SHINE hele vejen indefra og ud, dette afspejler sig også i mit liv jeg har det bedre end nogensinde!!

Jeg er glad og ikke bare glad, men sådan rigtig glad dybt inde fra hjertet, ud i sjælen og hele min fysiske krop. Elsker mig selv på en ny og dyb måde, det er en fantastisk følelse som jeg ønsker for alle at de oplever!

Mit overskud og energien er tilbage, jeg spiser mere selvkærligt forstået på den måde, at i dag har jeg rent faktisk lyst til at lave en lækker grønskålssalat fra bunden, og spiser den med stor nydelse, hvor forhen kunne jeg føle det lidt som en “straf”, når jeg skulle spise salat frem for fx. at vælge en sandwich med hvidt brød, men sådan har jeg det bestemt ikke længere og det er SÅ dejligt!

Min business oplever ligeså et større flow og overskud, nu hvor jeg selv lever fra hjertet og selvkærligheden er intrigreret dybt i mig. Det betyder selvfølgelig rigtig meget, da min business og alt hvad jeg laver er mig, så at se og mærke det kører for os begge (business & jeg) er den mest fantastiske følelse <3

Tak for du læste med og jeg lover at der ikke går over 1 år før du hører fra mig her på bloggen igen!


Min søster og jeg til Malthe’s barnedåb april 2014.

 


Mig på Ystad februar 2019.

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.