Jeg var så heldig at få tilsendt et eksemplar af bogen Dit sunde liv af Christiane Schaumburg-Müller & Anne Bech på udgivelses dagen  :-D

Det er jeg så glad for da jeg synes det er en helt fantastisk bog, og jeg har allerede brugt flere af de skønne og sunde opskrifter. Jeg har lavet sunde blåbær/banan muffins, sunde pandekager, sunde gulerods boller, sund laks med mandler og hindbær, samt en lækker sund salat med grapefrugt, avokado, saltet mandler og æbler.

Jeg skriver sund foran alle opskrifterne, fordi de virkelig er sunde!! Fx. så er pandekagerne lavet på skyr, æg, kanel, kardemomme, vaniljepulver og HUSK. I stedet for HUSK har jeg brugt Chiafrø i flere af opskrifterne med stor succes – MUMS  :-D Den eneste af de opskrifter hvor jeg fandt ud af, at HUSK ikke kan skiftes ud med Chiafrø er i de sunde gulerods boller, de bliver simpelthen for fugtige indeni hvis ikke du bruger HUSK til at suge fugten.

Min motivation for at leve sundt har altid været der, men jeg har det som man vil kalde yoyo vægt, den går op og ned op og ned. Ikke ens betydende med at jeg ikke har det godt med min krop som den ser ud, for det har jeg faktisk. Dog har jeg manglet lidt inspiration til fx. at kunne lave hurtig nem og sund morgenmad, bare til mig selv nu her hvor jeg er på barsel og gerne vil se ud som jeg gjorde før. Det er lykkedes mig nu, jubii  :lol: Den sunde pandekage er så hurtig og nem, at den er til og overskue selvom jeg står med babyskift, babygylp og andre lækkerier om morgnen  ;-)

Sofie1 Sofie2 Sofie4 Sofie5 Sofie6 Sofie7 Sofie8 Sofie9

Dit sunde liv er en bog lavet til os alle sammen, for det ikke en bog du skal følge slavisk og så er du slank og har et sundt liv. Nej, det er en bog hvor du tager hvad du kan bruge for at forme dit eget sunde liv, samt give dig nye ideer og lidt stjernestøv til dit sunde liv. Husk vi har alle vores måde at leve sundt på og intet mere rigtigt end andet, bare du har det godt med dig selv og din krop :-)

Sofie1

 

Hvis du køber bogen, så rigtig god fornøjelse med den og dit sunde liv.

Sunde hilsner
Sofie

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

3 comments on “Dit sunde liv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.